Zásady zpracování osobních údajů

NSW | Team

Základní ustanovení

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: “GDPR”) je společnost NeuronSW SE, IČ 07967373 se sídlem Okrová 18, Praha 4, 142 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, spisová značka H 2231/MSPH (dále jen: “správce”).

Kontaktní údaje správce jsou

Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a, nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění vaší objednávky.

Správce zpracovává vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je:

Účelem zpracování osobních údajů je:

Ze strany správce dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

Účel zpracování, kategorie, zdroje a příjemci osobních údajů

Zákonný důvod Účel Údaje Zdroj údajů Příjemci osobních údajů
Plnění smlouvy Vyřízení objednávky a odpověď na poptávku zaslanou přes kontaktní formulář Osobní údaje klientů (kontaktní údaje) E-mailová komunikace, kontaktní formulář, telesales Subdodavatelé, mailingové služby, cloudová úložiště, tištěné dokumenty
Oprávněný zájem Poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) Kontaktní údaje klientů Informace z objednávek, kontaktního formuláře, telesales Mailingové služby, cloudová úložiště, subdodavatelé, webové stránky
Souhlas Marketing a propagace webu E-maily, jména potenciálních zákazníků, IP adresy a další technické identifkátory Formulář pro newsletter Webhostingová společnost a služby pro rozesílání e-mailů
Souhlas Cílená reklama (retargeting) Po dobu max. 38 měsíců: Cookies třetích stran, IP adresy, údaje o prohlížeči a údaje o prohlížení webu Zobrazení určitých stránek na webu Reklamní platformy umožňující retargeting (AdWords, Sklik, Facebook, Linkedin, Twitter. Youtube)
Souhlas Získání demografických přehledů ve statistikách návštěvnosti Cookies třetích stran, demografické údaje (věk, pohlaví, zájmy, zájem o koupi a další kategorie) Cookie soubor DoubleClick, inzertní ID Android, ID iOS pro inzerenty Google Analytics, Lucky Orange

Doba uchovávání údajů

Správce uchovává osobní údaje:

Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

Příjemci osobních údajů jsou osoby:

Google (US): Analýza chování na webu, online reklama v síti AdWords a Google Analytics

Seznam.cz (CZ): Online reklama v síti Sklik

Hubspot (US): CRM system

WordPress (US): Platforma pro vedení webových stránek

LinkedIn (US): Online marketing

Facebook (US): Online marketing

Twitter (US): Online marketing

Česká pošta (CZ): Expedice objednávek

DHL (CZ): Expedice objednávek

UPS (CZ): Expedice objednávek

Cookies

Při návštěvě našich webových stránek správce zpracovává vaše osobní údaje prostřednictvím souborů cookies. Účelem tohoto zpracování je vytváření analýz návštěvnosti a získávání dalších informací o využívání webových stránek zákazníky.

Pokud si zákazník nepřeje soubory cookies přijímat, může v nastavení svého internetového prohlížeče všechny soubory cookies z disku počítače vymazat, zablokovat příjem a může také nastavit, aby byl před uložením každého jednotlivého souboru na tuto skutečnost upozorněn.

Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte:

Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno vaše právo na ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Správce prohlašuje, že přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.

Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

Závěrečná ustanovení

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů, a že je v celém rozsahu přijímáte.

S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů, a že je v celém rozsahu přijímáte.

Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách, a zároveň vám zašle novou verzi těchto podmínek na vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25. 5. 2018.

V případě rozporů mezi českou a anglickou verzí těchto Zásad ochrany osobních údajů má přednost česká verze.

Not sure about ROI? Get in touch with us.

NSW